على فكرة طريقتها سهلة جدا
النجرسكو الناس بتعملها بمكرونة فيوتشينى بس انا بصراحه بعملها بمكرونة اقلام
انا بسلق المكرونةعادى واحط عليهاالصلصة الحمرا
وبعدين اعمل البشاميل بالطريقه العاديه يعنى احط ملعقتين او تلاتة دقيق فى الزيت و اشوحه شوية وبعدن احط الحليب شويه شويه لحد ما يوصل للقوام المظبوط مع التقليب المستمر
واهم حاجه التقليب المستمر
وبعدين اجيب صدور فراخ واقطعها مكعبات صغيره واحط عليا كل التوابل ملح وفلفل و كمون و كركم و بابريكا و شطه واشوحها بملعقة زيت على النار لحد ما تنزل مايتها اوطى عليها حد ما تستوى
.بعدين احط شوية باشاميل على المكرونة وأقلبها كويس
بعدين أجيب طاجن الفرن أحط طبقة مكرونة و طبقة الفراخ فى النص وبقية المكرونة فى الآخر وأغطيها ببقية الباشاميل و أدخلها الفرنى على درجةحرارة 200 لحد ا أحس ان الباشاميل إستوى
بعدين أطلعها واحط على وشها جبنى موتزاريلا وادخلها الفرن تانى واشغل الفرن من فوق بس لحد ما تتحمر وبالهنا والشفا
الإثنين مارس 10, 2014 6:15 am من طرف ام مريم
» عند موتك ........
الإثنين مارس 10, 2014 2:27 am من طرف ام مريم
» السيسى يلتقى رئيس شركة " أربتك " الإماراتية ويطلق حملة "من أجل شباب مصر" .
الأحد مارس 09, 2014 12:08 pm من طرف ام مريم
» لجنة الانتخابات الرئاسية تبحث مع "التنمية الإدارية" الإعداد للانتخابات
الأحد مارس 09, 2014 12:04 pm من طرف ام مريم
» وزارة التعليم: انتظام الدراسة بمعظم مدارس الجمهورية
الأحد مارس 09, 2014 12:02 pm من طرف ام مريم
» الشاشة الزرقة
الإثنين فبراير 03, 2014 12:39 pm من طرف Spider-Man
» كهف أهل الكهف
الجمعة يناير 31, 2014 8:08 am من طرف ام مريم
» لانجيرى للبيع باسعار هايلة
الجمعة أكتوبر 18, 2013 12:01 am من طرف ام مريم
» ريمستريو....
الأحد مايو 26, 2013 12:35 am من طرف ام مريم